Skip to main content

CAREERS

JOB ALERT

Stagiair Marketing & Communicatie

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Jij zorgt er voor dat de marketing van Elbrons verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis
van de huidige online marketing mogelijkheden, kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden. Ben jij geïnteresseerd in een relatief klein bedrijf in Rotterdam, dan is dit een uitgelezen kans voor jou !

Stagiair Mechanical Engineer

Ben jij een HBO student en volg je een opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? Liggen jouw interesses op het gebied van optimalisatie? Ben jij innovatief en is techniek jouw passie? Vind jij het leuk om in een jonge en kleine technische organisatie werkzaam te zijn? Dan hebben wij een interessante stage voor jou!

Site Coordinator

Ben jij op zoek naar een interessante omgeving waarbij je de link bent tussen ELBRONS en onze afnemende partijen in de technische branche? Wil je jouw opgedane kennis van luchtgekoelde warmtewisselaars aanwenden binnen ons bedrijf en, al dan niet ondersteund door een projectteam, interessante projecten tot een goed einde brengen?

Ons bedrijf wordt in de markt als dé specialist voor procesoptimalisatie gezien. Als jij vanuit je technische kennis verbinding kunt maken met onze relaties en daarbij anderen kunt motiveren om de beste kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te garanderen, dan is dit jouw baan!

Maintenance Consultant

Ben jij op zoek naar een interessante omgeving waarbij je voor de relaties van ELBRONS technische ontwerpen bedenkt? Wil je jouw opgedane kennis van luchtgekoelde warmtewisselaars toepassen en verder ontwikkelen?

Ons bedrijf wordt in de markt als dé specialist voor procesoptimalisatie gezien. Als jij vanuit je technische kennis in teamverband en onder de bevlogen sturing van een Site Coordinator creatieve oplossingen voor onze afnemende partijen kunt realiseren, dan is dit jouw baan!