CAREERS

JOB ALERT

Site Coordinator

Ben jij op zoek naar een interessante omgeving waarbij je de link bent tussen ELBRONS en onze afnemende partijen in de technische branche? Wil je jouw opgedane kennis van luchtgekoelde warmtewisselaars aanwenden binnen ons bedrijf en, al dan niet ondersteund door een projectteam, interessante projecten tot een goed einde brengen?

Ons bedrijf wordt in de markt als dé specialist voor procesoptimalisatie gezien. Als jij vanuit je technische kennis verbinding kunt maken met onze relaties en daarbij anderen kunt motiveren om de beste kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te garanderen, dan is dit jouw baan!

Maintenance Consultant

Ben jij op zoek naar een interessante omgeving waarbij je voor de relaties van ELBRONS technische ontwerpen bedenkt? Wil je jouw opgedane kennis van luchtgekoelde warmtewisselaars toepassen en verder ontwikkelen?

Ons bedrijf wordt in de markt als dé specialist voor procesoptimalisatie gezien. Als jij vanuit je technische kennis in teamverband en onder de bevlogen sturing van een Site Coordinator creatieve oplossingen voor onze afnemende partijen kunt realiseren, dan is dit jouw baan!